companyprofilegr long

 

 

Η φαρμακοβιομηχανία MEDICHROM Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 1974, με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία των αναγνωρισμένων με διπλώματα ευρεσιτεχνίας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων της από τον ΟΒΙ, Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της χώρας μας στην Ελληνική και στη Διεθνή αγορά, όπως:

Η MEDICHROM Α.Ε. έχει Άδεια Δυνατότητας Παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Τα υψηλότατης ποιότητας προϊόντα μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται στις μονάδες παραγωγής της MEDICHROM Α.Ε σύμφωνα με τις διεθνείς Αρχές και τις Οδηγίες των Κανόνων Καλής Παρασκευής (ΚΚΠ, GMP) και ελέγχονται τακτικά από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων (ΕΜΑ).

Βασική δραστηριότητα της MEDICHROM Α.Ε. αποτελεί η παραγωγή φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων αναγνωρισμένων με διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε διάφορες μορφές (δισκία, κάψουλες, σιρόπια, πόσιμα διαλύματα, κόνεις για υγρές συνθέσεις, γέλες, κρέμες και αλοιφές) και ποικίλες κατηγορίες, (αντιβιοτικά, αντιμυκητιασικά, αντι-ιικά, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, αντιπυρετικά, αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά, βρογχοδιασταλτικά, αντιλιπιδαιμικά, αντιβηχικά, αναστολείς χολινεστεράσης, αντιψωριασικά, αντιόξινα, αντιχολινεργικά, αντιδιαρροϊκά κλπ.).

Η MEDICHROM Α.Ε. δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένων από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Η MEDICHROM Α.Ε. ξεκίνησε δυναμικά να εισέρχεται και στον τομέα των φυτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, με τη θυγατρική της Κυπριακή εταιρεία FARMELLAS ENTERPRISES LTD, με πρώτο μέλημά της τη δημιουργία προϊόντων που έχουν στόχο την ενδυνάμωση και ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού, με πρωτότυπες συνθέσεις, κατοχυρωμένες με Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας και με κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια στη χρήση και τα άριστα αποτελέσματα.

Οι εξαγωγές της MEDICHROM Α.Ε. συντονίζονται από το Τμήμα Εξαγωγών σε πολλές χώρες και με πλήρεις φακέλους (CTD), σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του ΕΜΑ.

visionandmissiongr logo

 

 

Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η βελτίωση της υγείας των ανθρώπων με την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων με χαμηλές και προσιτές τιμές. Είμαστε μία αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακοβιομηχανία έρευνας και ανάπτυξης, δίπλα στον ασθενή, με αποστολή μας την παροχή των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα υγείας του και στην προσπάθειά του για βελτίωση της καθημερινότητας.

Παράλληλα, με τη δυναμική είσοδό μας στο χώρο των φυτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή φαρμάκων για να παρέχουμε καινοτόμα σκευάσματα με τη δύναμη της φύσης σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή και με στόχο την ενδυνάμωση και ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού.

  • Καψάκια σκληρά: απλά και αντιβιοτικά
  • Υγρά εξωτερικής χρήσης: απλά, λοσιόν, υγρά σαπούνια, φαρμακευτικά σαμπουάν
  • Υγρά εσωτερικής χρήσης: πόσιμα διαλύματα – σιρόπια
  • Κόνεις εσωτερικής χρήσης: απλές σε φακελίδια, ξηρά σιρόπια (και αντιβιοτικά)
  • Δισκία: απλά, επικαλυμμένα, βραδείας απελευθέρωσης
  • Κρέμες, αλοιφές, πηκτώματα (απλές, αντιβιοτικές)

Οι διαδικασίες παραγωγής ακολουθούν τα πρότυπα GMP και ελέγχονται τακτικά από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων (ΕΜΑ).

certificationsgr logo

 

Medichrom Certification 2016

Medichrom Certification 2017

Medichrom Certification Farmellas 20162017

Medichrom Certification InstallationPermit1

Medichrom Certification InstallationPermit2

Medichrom Certification BrandLogo

qualitycontrolgr logo

Η διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων είναι βασική αρχή της εταιρείας μας και το εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου της MEDICHROM Α.Ε. φροντίζει για την παροχή προϊόντων ποιοτικά ορθών στον καταναλωτή.

Το εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου βρίσκεται στο ιδιόκτητο κτίριο της MEDICHROM Α.Ε. στο Μαρκόπουλο Μεσογείων και απαρτίζεται από έμπειρους επιστήμονες (Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Βιολόγους).

Πραγματοποιεί:

Συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους σε κάθε παραγόμενη παρτίδα και σε κάθε πρώτη ύλη
In-process ελέγχους σε όλες τις φάσεις παραγωγής
Μελέτες σταθερότητας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων
Αξιολόγηση α) των αναλύσεων όλων των προϊόντων, β) των διεργασιών που ακολουθούνται στην παραγωγή και των ελέγχων που γίνονται, καθώς και γ) του τεχνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται.
Μελέτες εγκατάστασης στις γραμμές παραγωγής προϊόντων και στα μηχανήματα.
Οι διαδικασίες του Ποιοτικού Ελέγχου ακολουθούν τα πρότυπα GMP και ελέγχονται τακτικά από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων (ΕΜΑ).

carreroportunitiesgr long

 

 

Ο Όμιλος επιχειρήσεων MEDICHROM International SA, προσφέρει  ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν στην εταιρεία μας  ή επιθυμείτε απλά να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε να το υποβάλλεται στην παρακάτω διέυθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

researchanddevelopmentgr logo

 

 

Η MEDICHROM Α.Ε. είναι ελληνική φαρμακοβιομηχανία έρευνας και ανάπτυξης. Στόχος της είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων τόσο στον τομέα των φαρμάκων όσο και των φυτικών προϊόντων – συμπληρωμάτων διατροφής.

Το R&D τμήμα της εταιρείας δουλεύει στην ανάπτυξη νέων ουσιωδώς όμοιων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων με στόχο να κυκλοφορούν κάθε χρόνο νέα προϊόντα στη διάθεση των ασθενών. Οι δραστηριότητες του R&D λαμβάνουν χώρα στα εργαστήρια του ιδιόκτητου χώρου μας στο Μαρκόπουλο Μεσογείων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές GLP και GMP.

Η έντονη δραστηριότητα R&D έχει οδηγήσει σε απόκτηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατοχυρωμένης με διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν χορηγηθεί από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.), όπως:

– ATORVASTATIN (LIPIUM®, DOSS®)
Patent No: 1006173

– GALANTAMINE (MEMO®, MEMOTON®, MICOL®)
Patent No: 1006323

– RIVASTIGMINE (ALAPRIL®)
Patent No 1: 1007755
Patent No 2: 1007518
Patent No 3: 20120100008

– PANTOPRAZOLE (ROXITROL®, PANTOZOL®, PANTOPROL®)
Patent No: 1006835

Παράλληλα, οι δραστηριότητές μας έχουν επεκταθεί στην ανάπτυξη φυτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή και η αμέλεια φροντίδας του εαυτού μας λόγω έλλειψης χρόνου, έχουν μειώσει τις αποδόσεις μας και έχουν αυξήσει την ευαισθησία μας σε διάφορες ασθένειες.

Σκοπός μας είναι η ενδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού με φυσικό τρόπο και η πρόληψη παθολογικών καταστάσεων.

© {2019} Medichrom International S.A.. All Rights Reserved.