bio hypnol spray

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη και βιταμίνες Β1, Β6, D3 1mg

To Βio-Hypnol® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέυ.

  • Συμβάλλει στην καταπολέμηση της αϋπνίας
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση των υποκείμενων συμπτωμάτων του jet lag τα οποία είναι συνήθη στα μακρινά ή/και υπερατλαντικά ταξίδια
  • Iδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που δουλεύουν σε βάρδιες.

Γενικές πληροφορίες:
Η μελατονίνη είναι ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο των θηλαστικών και συγκεκριμένα από την επίφυση, με έναν ημερήσιο αλλά και εποχικό ρυθμό που συνδέεται με την ένταση του φωτός. Η συγκέντρωσή της αρχίζει να αυξάνεται το βράδυ με το σκοτάδι, κορυφώνεται μέσα στη νύχτα και εν συνεχεία βαθμιαία μειώνεται όσο πλησιάζει το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά τον οργανισμό να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσει. Κατά τον ίδιο τρόπο, είναι υψηλότερη η έκκρισή της κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου οι ώρες που έχει σκοτάδι είναι πολύ περισσότερες από τις ώρες του φωτός. Οι αυξομειώσεις της μελατονίνης σύμφωνα με τον ημερήσιο κύκλο, επιτρέπουν τη ρύθμιση του κιρκάδιου ρυθμού σε αρκετές βιολογικές λειτουργίες.
 
Οι βιταμίνες B1 (Θειαμίνη) και B6 (Πυριδοξίνη) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Με αυτόν τον τρόπο, προωθούν τον ύπνο σε άτομα που έχουν αϋπνίες.
 
Η βιταμίνη D3 είναι από τις βασικές βιταμίνες που ρυθμίζουν το κιρκάδιο ρυθμό μας. Πτώση των επιπέδων της D κάτω του βέλτιστου (60-100 ngr/ml) συνδέονται με κατάθλιψη και αϋπνίες. Άτομα με έλλειψη βιταμίνης D εκδηλώνουν συχνότερα προβλήματα ύπνου, όπως αϋπνία ή διακοπτόμενο ύπνο.

 

bio hypnol softgelsΣυμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βαλεριάνα, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β6 και ασβέστιο 5mg

To Βio-Hypnol® softgels είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή μαλακών καψουλών.

  • Συντείνει στην μείωση του χρόνου που απαιτείται για να επέλθει ύπνος
  • Συμβάλλει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του τζετ λαγκ
  • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που δουλεύουν σε βάρδιες

Το σύνολο των συστατικών που περιέχονται στο Bio – Hypnol®, συντελούν σε έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο, αλλά και σε ένα αναζωογονητικό ξύπνημα, λόγω του ότι μετά την πρωινή έγερση δεν παραμένει το αίσθημα υπνηλίας. Δεν προκαλεί εθισμό.
Γενικές πληροφορίες:
Η μελατονίνη είναι ορμόνη που παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό, με έναν ημερήσιο ρυθμό που συνδέεται με την ένταση του φωτός. Η συγκέντρωσή της αρχίζει να αυξάνεται το βράδυ με το σκοτάδι, κορυφώνεται μέσα στη νύχτα και εν συνεχεία βαθμιαία μειώνεται όσο πλησιάζει το πρωί. Με αυτό τον τρόπο βοηθά τον οργανισμό να γνωρίζει πότε είναι η ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσει. Οι αυξομειώσεις της μελατονίνης σύμφωνα με τον ημερήσιο κύκλο, επιτρέπουν τη ρύθμιση του κιρκάδιου ρυθμού σε αρκετές βιολογικές λειτουργίες. Συγκεκριμένα, συμβάλλει:

  • στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (τζετ λαγκ). Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ελάχιστη πρόσληψη 0,5 mg πριν από την κατάκλιση, την πρώτη ημέρα του ταξιδιού και λίγες ημέρες μετά την άφιξη στον προορισμό.
  • στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την κατανάλωση 1 mg μελατονίνης πριν την κατάκλιση.

Η βαλεριάνα επιδρά στην αντιμετώπιση του άγχους, ενώ συγχρόνως θεωρείται ότι κατέχει κατευναστικές ιδιότητες, συντείνοντας έτσι στην αντιμετώπιση της αϋπνίας.
Οι βιταμίνες Β1 και Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Το ασβέστιο είναι αποθηκευμένο κυρίως στα οστά και στα δόντια, στα οποία παρέχει δομή και αντοχή. Μετέχει επίσης στην ομαλή νευροδιαβίβαση και τη συστολή των μυών.

 

super fadom 295x300

Αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών, στην αντιμετώπιση των διατροφικών ελλείψεων και στη διατήρηση της καλής υγείας.

Η μοναδική σύστασή του που αποτελείται από τον συνδυασμό 33 θρεπτικών συστατικών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, όπως ενέργεια, ανοσία, υγιή αγγεία, μάτια και δέρμα.

Περιέχει 16 βιταμίνες, 12 μέταλλα και ιχνοστοιχεία καθώς και εσπεριδίνη, λουτεΐνη, λυκοπένιο, εκχύλισμα φλοιού πεύκου και συνένζυμο Q10.

Συσκευασία: 30 κάψουλες.

virtamin c 1 217x300

Συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη C 1500mg με γεύση πορτοκαλιού. Η βιταμίνη C δρα ευνοϊκά σε περιπτώσεις προσβολής από λοιμογόνα αίτια, μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης και συντομεύει τη διάρκεια της ασθένειας. Η VITAMIN C1500mg/φακελίδιο είναι σε μορφή σκόνης και πίνετε αφού διαλυθεί καλά σε ένα ποτήρι νερό.

Συσκευασία:20 φακελίδια των 10g σε κουτί.

Murol Softgel Kids 1 293x300

Το θαύμα της φύσης για όλη την οικογένεια.

Ισλανδικό μουρουνέλαιο πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες A, D.

Σε μορφή άοσμων και άγευστων softgels για εύκολη χρήση.

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω που μπορούν να καταπιούν τα softgels.

Συμβάλλει:

στη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών
στην υγεία οστών και δοντιών
στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας
στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης
στην αύξηση και ενίσχυση της μνήμης

Το μουρουνέλαιο παράγεται από το συκώτι της μουρούνας ή άλλων ψαριών της οικογένειας του γάδου (Gadidae) και η διατροφική του αξία είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη εδώ και δεκαετίες.

Μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την ανάπτυξη των παιδιών, καθώς τα προστατεύει από ασθένειες και τους παρέχει σημαντικές θρεπτικές ουσίες και λιπαρά οξέα.

Συσκευασία: 60 softgels

* Σ.Η.Δ.: Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση ** Δεν υπάρχει Σ.Η.Δ.

Συστατικά: Μουρουνέλαιο, ζελατίνη, γλυκερίνη, νερό, παλμιτικό, ρετινύλιο (βιτ.Α), χοληκαλσιφερόλη (βιτ. D3).

Πρακτικά απαλλαγμένο βαρέων μετάλλων & άλλων ουσιών 

Σελίδα 1 από 5

© {2019} Medichrom International S.A.. All Rights Reserved.