Η RILASTIL® είναι μια υποαλλεργική, αντιραγαδική κρέμα η οποία, με τη βοήθεια των ενεργών βιο-συστατικών που περιέχει, αποτρέπει το σχηματισμό ραγάδων στο δέρμα.

Ενισχύει ή ενσωματώνει κατάλληλα στοιχεία στην επιφάνεια του δέρματος που το προστατεύουν από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες όπως κρύο, αέρας, υγρασία, υπερβολική ζέστη, σκόνη, ρύπανση και ομίχλη.

Καταπολεμά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο την ελαστικότητα των ιστών του δέρματος και προωθεί την ταχεία τόνωση και ενυδάτωση με επακόλουθη εξομάλυνση της αισθητικής του δέρματος.

Η RILASTIL® χρησιμοποιείται για να μειώσει αισθητικά τις ραγάδες του δέρματος, τα σημάδια στην κοιλιά, στο στήθος, στους γοφούς, στους μηρούς και για την αισθητική βελτίωση του δέρματος του λαιμού, των χεριών, των αγκώνων, των γονάτων και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, για να βελτιώσει τις ουλές και να μετριάσει τις ρυτίδες.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά να αποφύγετε το σχηματισμό των ραγάδων. Ειδικά μελετημένο προϊόν για ενυδάτωση και τόνωση της εξασθενημένης επιδερμίδας.

Συσκευασία: σωληνάριο των 75g.